27 / 04 / 2024

Baklavacı Güllüoğlu dışarıda 100 şubeye ulaşacak!

Baklavacı Güllüoğlu dışarıda 100 şubeye ulaşacak!

Son dönemlerde yaptığı çalışmalarla yurtdışında şube sayısını hızla artıran Baklavacı Güllüoğlu, Avrupa, Amerika ve Arap ülkelerinde 100 şubeye ulaşmayı planlıyor



Son dönemlerde yaptığı çalışmalarla yurtdışında şube sayısını hızla artıran Baklavacı Güllüoğlu, Avrupa, Amerika ve Arap ülkelerinde 100 şubeye ulaşmayı planlıyor.140ncı yılını kutladıklarını dile getiren Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, 140ncı yılımızda Amerikada 6, Avrupada 2, Arap ülkelerinde 2 şubeye ulaştık. 2010 yılında 2 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Toplamda 26 milyon 217 bin TLlik ciroya ulaştık. 2011 yılı için de yüzde 15lik bir artış öngörüyoruz. Şimdiye kadar yurtdışı yatırımlarımız da 5 milyon dolara yaklaştı dedi.

100 şubeye çıkacak
Baklavacı Güllüoğlu Genel Müdürü Fatih Güllü, geleceğe dönük planlarını şöyle anlattı: Önümüzdeki 5 sene içinde Avrupanın tüm başkentleri, Amerika ve Arap ülkeleri olmak üzere toplamda 100 şubeye ulaşmayı hedefledik. Türkiyeye global bir marka kazandırmayı amaçladık. İstikrarlı ve emin adımlarla öncelikle Amerika ve Avrupa ülkelerinde büyümeyi planlıyoruz. Türkiyede yatırımlara devam edeceğiz. Şimdiye kadar Türkiyede büyük yatırımlar yaptık. Bugün 16 şube ile hizmet veriyoruz. Yakında açacağımız  Ankara  ve Malatyadaki yeni şubeler ve Bursada 3. şube ile yurtiçi şube sayımız 19a ulaşacak. Amerikada yeni açılacak Miami ve Brigthon şubeleri ile 6, Avrupada bu yıl açılacak 1 şube ile 2, Arap ülkelerinde ise 2 şubemiz bulunuyor.
2015e kadar Amerikada 50, Avrupada 15 şube açacaklarını belirten Fatih Güllü, Güllüoğlunun ABDde borsaya kote olmasını hayal ediyorum dedi.

Hürriyet


Geri Dön