30 / 04 / 2024

Balance Güneşli adres bilgileri

Balance Güneşli adres bilgileri

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Ev ve loft ofislerin 76 metrekare ile 178 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Balance Güneşli adres bilgileri şu şekilde: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul...



Balance Güneşli adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje, Konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından meydana geliyor. 


Güneşli Balance projesi, kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Balance Güneşli adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde hayata geçirildiğini söylemek mümkün. 


Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlayan  Balance Güneşli  Evleri'nde teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Proje, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor.


İçerisinde yer alan ev ve loft ofislerin alanlarının 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değiştiği Balance Güneşli Residence,  Balance Gayrimenkul  imzası taşıyor. 


Balance Güneşli adres bilgileri: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön