29 / 04 / 2024

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...



Büyük ya da küçük ölçekli her ölçekten şirketin iş hacmine uygun ofis çeşitliliği sunulan projede, genel merkez konumlandırmasına uygun alan oluşturan cadde ofisler, bağımsız giriş çıkışları ile şirketlere kurumsal kimliklerini ifade etme olanağı sunuyor...


Son yıllarda kurumsal kimliğin ve duruşun şirketlerin ticari başarısındaki yeri yadsınamaz noktada... Bunun yanına çalışanların motivasyonu ve sosyal ihtiyaçları da eklenince ofis projeleri mimari, teknik ve sosyal açıdan her türlü kurumsal  ihtiyacı karşılamaya başladı... Bu eğilimin İstanbul'daki en iyi örneği Balance Güneşli... Kurumsal ya da kurumsallaşma yolundaki farklı iş hacmindeki şirketlere ya da profesyonellere uygun ofis seçeneğinin yer aldığı proje, iş dünyasının yeni adresi...


Kat ya da blok olarak kullanım olanağı...

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına cadde ofisler çözüm oluyor.  Özel giriş çıkışlarıyla şirketlerin ticari faaliyetlerini rahatlıkla yürütmesine imkan sağlayan cadde ofisler,    40 -263 metrekare aralığında seçenek sunuyor.Aynı zamanda kat veya blok olarak kullanım olanağı da sunulan cadde ofisler, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına oldukça uygun alanlar oluşturuyor.  


Balance Güneşli'nin yatay bloklarında yer alan cadde ofisler, ferah, aydınlık ve şık çalışma alanları yaratıyor. Güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlı çalışma ortamında,  çalışanların doğal havalandırmadan da yararlanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralel açılımlı kanatlı cam sistemleri kullanılıyor.


Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, , çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı"nın en iyi örneğini ortaya koyuyor... Cadde ofislerin yanısıra plaza ofis, loft ofis ve  stüdyo ofis seçeneklerinin yer aldığı projede, şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. 


İş stresini azaltacak sosyal imkanlar...

Balance Güneşli'de gün içindeki molalarda motivasyonu  arttıracak, iş stresini azaltacak tüm ayrıntılar sosyal alanda yer alıyor. Yaklaşık  700 m2 alanda kurulan sosyal tesiste  fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması, yer alıyor. 


Toplam 83.000 m2 inşaat alanına sahip projede, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor.  Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra, "Yaşam Sokağı"nda  günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları yer alıyor. 


Web: http://www.balancegunesli.com.tr/


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GELECEĞİN ofislerini tasarlamayı amaçlayan Balance Gayrimenkul, Basın Ekspres Caddesi üzerinde geliştirdiği Balance Güneşli projesini Mart 2016'da teslim etmeye hazırlanıyor. Balance Güneşli, Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofis olmak üzere büyük ve küçük ölçekli şirketlerin ofis ihtiyacına cevap vermeyi amaçlıyor. Toplam 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor. Projede yer alan cadde ofislerde 40 ila 263 metrekare aralığında seçenekler bulunuyor. 


Yeni Yüzyıl Gazetesi




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Balance Güneşli kurumsal ya da kurumsallaşma yolundaki şirket ve profesyonellere kurumsal kimliklerini ifade edebilecekleri bağımsız giriş ve çıkışa sahip ofisler sunuyor. Genel merkez olmaya müsait geniş alanlı cadde ofisler firmaların prestij, sosyal ve teknik imkan arayışına çözüm oluyor. Güneş ışığını kesintisiz alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlı çalışma ortamı yeni nesil ofis yaşamına uygun. Plaza ofis, loft ofis ve stüdyo ofis seçeneklerinin de yer aldığı projede teslimler Mart 2016'da başlayacak.



Zaman



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Balance Güneşli; stratejik konumu, ofis 1 tasarımları, teknik donanımı ve sosyal imkânları ile büyük ya da küçük her ölçekten şirketin iş hacmine uygun ofis çeşitliliği sunuyor. Özel giriş çıkışlarıyla şirketlerin ticari faaliyetlerini rahatlıkla yürütmesine imkân sağlayan cadde ofisler, 40-263 metrekare aralığında seçeneklere sahip. Mart ayında teslimatların başlayacağı Balance Güneşli'de, toplam 83 bin metrekare inşaat alanı, araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra, bir de 'Yaşam Sokağı' bulunuyor. 


Ekonomist


Geri Dön