06 / 05 / 2024

Balçova Termal Otel sağlık turizminde Avrupalıların gözdesi!

Balçova Termal Otel sağlık turizminde Avrupalıların gözdesi!

İZMİR' DE sağlık turizminin öncülerinden Balçova Termal Otel, özellikle yardımcı tedavi ve alternatif tedavide Avrupalıların gözdesi. Tesiste 1992 yılından bu yana Norveçliler konuk ediliyor...



İZMİR'DE sağlık turizminin öncülerinden Balçova Termal Otel, özellikle yardımcı tedavi ve alternatif tedavide Avrupalıların gözdesi. Norveç Sağlık Bakanlığı ile yapılan anlaşma doğrultusunda, tesiste 1992 yılından bu yana Norveçliler konuk ediliyor. Balçova Termal Otel, misafirlerine doğa ile iç içe olma fırsatı da sunuyor. 


Doğal terapi. fizyotereapi gibi hizmetlerin bulunduğu Balçova Termal Otel'de ücretler, piyasa ortalamalarının altında seyrediyor. Boyun ve bel bölgesi ile ilgili rahatsızlıkların oluşmasını engelleyici şifalı suları ile tesis dünyanın dört bir yanından ziyaretçi çekiyor. Balçova Termal Otel Genel Müdürü Ramazan Kaya, Norveç Sağlık Bakanlığı'nın açtığı ihaleyi kazandıklarını ve yılda bine yakın Norveçliyi tesiste konuk ettiklerini belirterek, şu bilgileri verdi: "İhaleyi kazanmamızdaki en büyük etken kalite ve memnuniyet faktörleri. Tesisimizin yönetim kurulu başkanlığını  İzmir  Valisi Sayın Mustafa Toprak yapıyor. En büyük destekçimiz sayın valimiz. Kalitemiz tartışılmaz, hijyen konusunda titiziz. Buranın sularının şifası tescilli. Yıllar önce Mardin'de trafik kazası geçirmiş bir hastamız vardı. Kendisi neredeyse felç seviyesindeydi. Tedavilerini hiç aksatmadan tesisimizden faydalandı. Yıllar içinde gide gele şuan koltuk değnekleri ile yürü hale geldi." 


HERKESİ BEKLİYORUZ 

Düğün törenlerinin yoğun olduğu yaz aylarında 4 ayrı salonda aynı anda üç bin kişiye hizmet verebildiklerini söyleyen Ramazan Kaya, "Belirli bir çizgide servis kalitemiz var. Diyelim ki açık alanda düğün var ve bir anda yağmur bastırdı. 20 dakika gibi kısa bir sürede tüm düzeni salonumuza taşıyoruz. İzmirlileri en özel günlerinde ağırlamaya hazırız. Özellikle, hanımlar günlerini otelimizde yapabilir. Öte yandan, İzmirliler hafta sonları açık büfe kahvaltı, yürüyüş ve havuz keyfini bir arada yaşayabilir" dedi.


Sabah Egeli


Geri Dön