03 / 05 / 2024

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..



Balıkesir'in en büyük konut projesini tanıtan Başkan Ahmet Edip Uğur, konutları 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim etmeyi amaçladıklarını bildirdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşasına başladığı 1334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in en büyük konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi. BALTOK Genel Müdürü Sercan Akkoç, inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aktardı.


2013 YILI HEDEFİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in hükümetin, devletin yaptığı yatırımları, bölünmüş yollar, havalimanları ve limanlar ile Ege ve Marmara'da önemli bir konuma geldiğini söyledi. Başkan Uğur, sanayicilerin de Balıkesir'den yerler aldığını hatırlattı. Balıkesir merkezin yanında ilçelerde de sanayicilerin talepleri olduğunu belirten Uğur, "Biz Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi ve şu açıklamalarda bulundu:


"Balıkesir'i, Yeni Karesi, Avlu Balıkesir, Altıeylül'deki "10 Burda AVM" ve Yeni Şehir Hastanesi ile üç merkezli bir şehir istiyoruz. Avlu Balıkesir bitmek üzere. Yeni Karesi'de çok modern daireler inşa edeceğiz. 2019 yılından önce bu konutları bitirmeyi amaçlıyoruz. Gömeç Port'u, birçok marinayı BALTOK ile inşa edeceğiz."



Milliyet




Geri Dön