26 / 07 / 2024

balıkesir baltok evleri

balıkesir baltok evleri

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nde fiyatlar 118 bin liradan başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ’nin (BALTOK) inşasına başladığı 1.334 konutluk yeni projede fiyatlar 118 bin liradan başlıyor.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü!

Fiyatların 51 bin 595 TL'den başladığı projede 6 adet daire satışta. İşte Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü...

balıkesir baltok evleri Haberi

balıkesir baltok evleri

Balıkesir'in en büyük konut projesini tanıtan Başkan Ahmet Edip Uğur, konutları 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim etmeyi amaçladıklarını bildirdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşasına başladığı 1334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in en büyük konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi. BALTOK Genel Müdürü Sercan Akkoç, inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aktardı.


2013 YILI HEDEFİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in hükümetin, devletin yaptığı yatırımları, bölünmüş yollar, havalimanları ve limanlar ile Ege ve Marmara'da önemli bir konuma geldiğini söyledi. Başkan Uğur, sanayicilerin de Balıkesir'den yerler aldığını hatırlattı. Balıkesir merkezin yanında ilçelerde de sanayicilerin talepleri olduğunu belirten Uğur, "Biz Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi ve şu...