27 / 04 / 2024

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...



2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Başvuru bedelinin 1.000 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Karesi projesinde 88 adet konut yer alıyor. Konut tiplerinin 2 oda 1 salon olarak açıklandığı TOKİ Balıkesir Karesi projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı.

Balıkesirliler tarafından merakla beklenen TOKİ Balıkesir Karesi projesinde yer alan konutların kura çekimleri 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı proje için sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. Altıeylül/Balıkesir şeklinde açıkladı. 

Balıkesir de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihi: 22 Eylül 2022 - 29 Eylül 2022 arasında olarak belirtildi.
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihi: 07 Ekim 2022 - 11 Ekim 2022 arasında (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) 

Peki TOKİ Balıkesir projesinde yer alan konutlar ne kadar? Karesi TOKi projesinde en ucuz konut ne kadar? İşte merak edilen soruların detayları...


Geri Dön