17 / 05 / 2024

1334 konutluk BALTOK projesi

1334 konutluk BALTOK projesi

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

65 bin konutluk dev dönüşüm başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı kapsamında açıklanan 65 bin konutluk kentsel dönüşüm projelerinin adresleri belli oldu. İstanbul’da en büyük projeler Esenler, Gaziosmanpaşa, Başakşehir ve Üsküdar’da başlıyor.

Asaş Alüminyum'dan Almanya'ya 600 konutluk proje!

Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Almanya’da Neuwied’te üretim ve lojistik tesisi kuruyor. ASAŞ Neuwied’te 600 konutluk bir projeye imza atacak. Projenin mimarlığını ise Tabanlıoğlu Mimarlık yapacak.

50 bin konutluk kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum "İnşallah bayramdan sonra eylem planımızı açıklayacağız ve ilk etapta 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesini aynı anda başlatmak suretiyle, tarihi alanların, riskli alanların dönüşümünü aynı anda başlatmış olacağız" dedi...

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştıklerını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas projelerini devam edeceklerini açıkladı.

50 bin konutluk gönüllü dönüşümde acil plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'a ilişkin eylem planı hazırlayacaklarını söyledi. Kurum, ''50 bin konutluk gönüllü dönüşümü içerecek acil eylem planını yapıyor olacağız'' dedi.

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Yusufeli'ne 2 bin 600 konutluk yeni yerleşim alanı!

Baraj suları altında kalacak Artvin’in Yusufeli ilçesi için 2 bin 600 konutluk yeni bir yerleşim alanı inşa ediliyor. Vatandaşlar taşınacakları yeni evlerini inceledi.

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

TOKİ Nusaybin'de 5 bin 51 konutluk projeyi tamamlamak üzere!

Güneydoğu Anadolu'da terörden zarar gören alanlar TOKİ'nin çalışmalarıyla yenileniyor. Bu kapsamda Mardin Nusaybin'de inşası tamamlanmak üzere olan 5 bin 51 konutluk projeyle yerleşim alanı yeniden şehre kazandırılıyor.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Mint Yapı’dan Şişli'de 250 konutluk yeni proje!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hayata geçirdikleri yeni uygulamalardan ve inşa edecekleri yeni projelerden bahsetti. Altıoğlu, Kanyon AVM'nin hemen yanında 250 konutluk yeni bir proje inşa edeceklerini söyledi.

3. havalimanı yakınına 10 bin konutluk yeni şehir kuruluyor!

Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda yeni şehirler kuracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım" dedi

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

1334 konutluk BALTOK projesi Haberi

1334 konutluk BALTOK projesi

Balıkesir'in en büyük konut projesini tanıtan Başkan Ahmet Edip Uğur, konutları 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim etmeyi amaçladıklarını bildirdi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) inşasına başladığı 1334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in en büyük konut projesini hayata geçirdiklerini söyledi. BALTOK Genel Müdürü Sercan Akkoç, inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aktardı.


2013 YILI HEDEFİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in hükümetin, devletin yaptığı yatırımları, bölünmüş yollar, havalimanları ve limanlar ile Ege ve Marmara'da önemli bir konuma geldiğini söyledi. Başkan Uğur, sanayicilerin de Balıkesir'den yerler aldığını hatırlattı. Balıkesir merkezin yanında ilçelerde de sanayicilerin talepleri olduğunu belirten Uğur, "Biz Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi ve şu...