30 / 04 / 2024

Balıkesir'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Balıkesir'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Balıkesir'de Karesi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak ve çevreye tehlike arz eden bina ve yapıları ilgili kurum, kuruluş ile kişilerin talep ve şikayetleri üzerine yıkmaya başladı.




Balıkesir'de Karesi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak ve çevreye tehlike arz eden bina ve yapıları ilgili kurum, kuruluş ile kişilerin talep ve şikayetleri üzerine yıkmaya başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilgili kurum, kuruluş ve kişilerin şikayet ve talepleri üzerine Karesi'de Yeniköy, Ziyaretli, Karakol, Köteyli ve şehir merkezinde Mirzabey, Kayabey, Hacı İsmail, Sakarya, Vicdaniye, Çay ve Atatürk mahallelerinde yıkım çalışmaları yapıyor. Çalışmalara kaçak yapılan, kullanılmayan ve yıkılma tehlikesi bulunan yapıların yıkımıyla başladıklarını belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kaçak ve tehlike arz eden yapılara karşı mücadele başlattıklarını söyledi.

Karesi Belediyesi olarak kalitesiz yapı stoğunu ortadan kaldırmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, "Balıkesir, birinci derece deprem kuşağında. Depreme karşı güçlü yapılar ve düzenli bir imar yapısı oluşturarak vatandaşların hayatlarını güvence altına almak ödevimiz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön