02 / 05 / 2024

Balkan İnşaat Sinop Gerze taşınmazına en yüksek teklifi verdi!

Balkan İnşaat Sinop Gerze taşınmazına en yüksek teklifi verdi!

Sinop Gerze taşınmazının özelleştirilmesine ilişkin nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklifi 1 milyon 570 bin lira ile Balkan inşaat verdi



Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş'ye ait (TEKEL/TTA) Sinop Gerze taşınmazının özelleştirilmesine ilişkin nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklifi 1 milyon 570 bin lira ile Balkan Tekstil Yıkama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi verdi. Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu'nun komisyon başkanlığında idarede yapılan nihai pazarlık görüşmelerine, Onur Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ile Balkan Tekstil Yıkama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti olmak üzere iki firma katıldı.

Pazarlık görüşmesinde kapalı tekliflerin alınmasının ardından, komisyon tarafından belirlenen 1 milyon 560 bin lira başlangıç tutarı ve 10 bin lira artırım aralığı ile sözlü turlara geçildi. Sözlü turda Onur Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti açık artırmadan çekilirken Balkan Tekstil Yıkama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, 1 milyon 570 bin lira teklif verdi. Böylelikle ihale teknik olarak sonuçlandı.
AA

Geri Dön