28 / 04 / 2024

Balya'da TOKİ Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Balya'da TOKİ Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Balya'da hemen hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçede yapılacak TOKİ konutları için de bilgilendirme toplantısı yaptı. Kılıç vatandaşların sorularını da cevapladı...




Balya'da hemen hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçede yapılacak  TOKİ  konutları için de bilgilendirme toplantısı yaptı. 

Belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Kılıç, ilçedeki konut sıkıntısını çözmeyi amaçladıklarını anlattı. 

Başkan Osman Kılıç, yapılacak 108 konut için ödeme şartları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya, sivil toplum kuruluşları başkanları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Kılıç, ilçedeki sorunları elbirliği ile çözeceklerini bildirdi. 

Yapılacak konutların ilçedeki sıkıntıyı gidereceğini anlatan Kılıç, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Osman Kılıç Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Cemalettin Kayışa, kuruma ve mahallelere yapmış olduğu hizmetler için şilt verdi.



Balıkesir Ekspres


Geri Dön