16 / 05 / 2024

Osman Kılıç balıkesir toki projeleri

Osman Kılıç balıkesir toki projeleri

Balya'da hemen hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçede yapılacak TOKİ konutları için de bilgilendirme toplantısı yaptı. Kılıç vatandaşların sorularını da cevapladı...

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir'de 52.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde yer alan 2 gayrimenkulü toplam 52 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

Balıkesir'de 32 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 2 adet arsayı 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı 16 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap projesi 2 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Karesi'de 34 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi'de yer alan gayrimenkulü 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Osman Kılıç balıkesir toki projeleri Haberi

Osman Kılıç balıkesir toki projeleri


Balya'da hemen hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçede yapılacak TOKİ konutları için de bilgilendirme toplantısı yaptı. 

Belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Kılıç, ilçedeki konut sıkıntısını çözmeyi amaçladıklarını anlattı. 

Başkan Osman Kılıç, yapılacak 108 konut için ödeme şartları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya, sivil toplum kuruluşları başkanları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Osman Kılıç, ilçedeki sorunları elbirliği ile çözeceklerini bildirdi. 

Yapılacak konutların ilçedeki sıkıntıyı gidereceğini anlatan Kılıç, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Osman Kılıç Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Cemalettin Kayışa, kuruma ve mahallelere yapmış olduğu hizmetler için şilt verdi.



Balıkesir...