28 / 04 / 2024

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....




Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Finansal Duran Varlık Edinimi ile ilgili açıklama yaptı. 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil  ya da devremülk projesi geliştirmek için resmen düğmeye bastı. 

Kızılbük GYO, Balıkesir projesi için 500 bin Türk Lirası sermayeli Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'nin kurulması kararını verdi. 

Şirketin 14 Eylül 2023 tarihli toplantısında; Balıkesir projesi için yeni kurulacak olan Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi'ne 245 bin TL sermaye bedeli ile iştirak edilmesine karar verildi. 

Söz konusu şirketin kuruluşu ilgili gerekli belgeler hazırlanacak. Ardından da ticaret siciline başvuru işlemleri yapılacak. 

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

3,2 milyar liralık aktif büyüklüğü bulunan Kızılbük GYO'nun ilk projesi “Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort” ismiyle, Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. 

Kızılbük GYO, bu proje ile Sinpaş’ın gayrimenkul geliştirmedeki yarım asra yaklaşan tecrübe ve gücüyle beraber, niş bir pazar olan Termal, Devre mülk, Otel, Termal SPA karmasının bir arada olduğu yatırımları ile Türkiye’de ve dünya da zincir bir marka inşa ediyor. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 devre mülklere yer veriliyor. Projenin ilk etabında, 5 yıldızlı, 205 odalı otel ve  toplam 555 üniteli devremülk ile SPA-Termal Tesisi, Aquapark ve AVM yer alıyor. 

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Projede, 1+0 suitler 50 ile 90 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 4 ile 8 kişi kapasiteli, 1+1'ler 90 ile 142 metrekare arasında değien büyüklüklerde, 2+1'ler 150 ile 237 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve 6-8 kişi kapasiteli, 3+1'ler de 170 ile 316 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve 10 kişi kapasiteli şekilde tasarlanıyor. 

Proje, termal havuzları, spa ve masaj alanları; Wellnesspark’taki beslenme, egzersiz ve detoks hizmetleri; orman içinde çocuklar için macera ve su parkları ile her türlü gereksinimin kolaylıkla giderilebileceği bir yaşam vadediyor. 

Çelebi Podyum'da lansmana özel fırsatlar! Yeni proje!

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje


Geri Dön