29 / 04 / 2024

Bandırma Grand Asya Otel hizmete açıldı!

Bandırma Grand Asya Otel hizmete açıldı!

Kurşunlar Yapı A.Ş. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde önemli bir projeye imza attı. Bandırma ilçesinin en yeni ve lüks oteli olan Grand Asya Otel'i hizmete açtı..



TURİZM Sektörüne uzun yıllardır yatırımlarıyla hizmet veren Kurşunlar Yapı AŞ. Asya Pamukçu Termal Otel, Asya Otel, Elit Asya Otel ve Bandırma Grand Asya Otel ile yatırımlara devam ediyor. Turizm ve sağlık sektörüne uzun yıllardır hizmet veren Asya Pamukçu Termal Otel yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere tüm fuar ve tanıtım kampanyalarında yer alarak konaklama, toplantı, eğlence, sağlık, yemek, gibi hizmetlerini geliştiriyor. 

Asya Pamukçu Termal'de 2500 metrekare SPA Sağlık merkezinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamları, buhar banyosu, özel sıra banyolan ve terapi havuzlanyla misafirlerine sağlık hizmeti sunmaktadır. Bünyesinde çalışan deneyimli masör, masöz, uzak doğulu bayan masaj uzmanları ve terapi uzmanlarına yaptıracağınız bali masajı, Hint masajı, full masaj, Thai masajı, Shitsu masajı günün yorgunluğunu atarak bedensel ve ruhsal zindeliği yakalayabilirsiniz. 


BANDIRMA'YA YENİ OTEL 


Kurşunlar Yapı AŞ Turizm sektöründeki yatırımlarına sanayi ve liman kenti olarak her gün değişen ve gelişen Bandırma ilçesinde önemli bir projeye imza attı. Oteller zincirinin 4. halkası olarak 5 yıldız konforu, kaliteli hizmet anlayışı, özel tasarımı iç mekânları, donanımlı toplantı salonları, deniz manzaralı restoranlarıyla Bandırma'nın en yeni ve lüks oteli olan Grand Asya Otel hizmete açıldı. Otelcilik deneyimini ve hizmet kalitesini Bandırmaya'da taşıyan Kurşunlar Yapı Aş, Asya Pamukçu Termal Oteldeki SPA alanındaki başarısını, Grand Asya Otel'de SPA Wellnes merkeziyle de Bandırma halkının ve misafirlerinin hizmetine sundu. 



Hürriyet



Geri Dön