12 / 05 / 2024

Banka borcu olanlara müjde! 10 bin TL'lik kredi fırsatı!

Banka borcu olanlara müjde! 10 bin TL'lik kredi fırsatı!

Nakit para sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankalara yöneldi. Kredi kartları ve ihtiyaç kredilerine yönelen vatandaşlar şimdi ise borçlarını ödemekte zorlanıyorlar. Banka borcu olanlara müjdeli haber ise gecikmedi. İşte 10 bin TL'lik kredi fırsatının detayları..



ING Bank 

Borçlu vatandaşları sevindirecek özel kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan ING Bank, %1,79’dan başlayan faiz fırsatı sunuyor.  Bu kapsamda ING Bank’tan 10 bin TL borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşlara %1,79 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı veriliyor. Kredi kapsamında aylık taksit ödemeleri ise 402 TL olarak belirleniyor. Borç kapatma kredisinde geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 461,56 TL oluyor. 

Banka borcu olanlara müjde! 10 bin TL lik kredi fırsatı!

QNB Finansbank 

Borç kapatma kredisi veren bankalardan biri de QNB Finansbank olarak karşımıza çıkıyor. QNB Finansbank borç kapatma kredisinde %2,20’den başlayan faiz oranları sunuyor. QNB Finansbank’ta 10 bin TL borç kapatma kredisi kullanıldığı takdirde %2,20 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı veriliyor. Borç kapatma kredisinde aylık taksit ödemeleri ise 433,77 TL olarak yapılabiliyor. 

Emeklilere karşılıksız 2.750 TL ek ödeme! Hemen başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön