18 / 05 / 2024

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emekli promosyonuna başvuran cebini dolduruyor

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emekli promosyonuna başvuran cebini dolduruyor

Emekli promosyonunda geri sayım başladı. Türkiye gündeminde büyük yer alan emekli promosyonlarında kampanyalar tam gaz devam ediyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...



Emeklilere yapılan Temmuz zammından sonra bankalar peş peşe emekli promosyonlarını güncelledi. Bankalar arası yarış tam gaz devam ederken başvuru tarihleri için ise geri sayım başladı. 750 lirayla başlayan emekli promosyonları bazı bankalarda 10 bin liraya dayandı. 

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emekli promosyonuna başvuran cebini dolduruyor

Milyonlarca emekli vatandaş, devletten aldıkları maaşın yanı sıra bankadan da ekstra ödeme alabilecek. Emekli promosyon kampanyaları müşteri çekmek isteyen bazı bankalarda güncellendi. Bankalar emekliye 3 aylık maaşı kadar ödeme yapılıyor. Promosyonlar 10.000 liraya kadar çıktı.  Söz konusu kampanyalardan faydalanmak için 3 yıl koşulunu kabul etmeniz ve birkaç yakınınızı o bankadan emekli maaşı almaya ikna etmeniz yeterli.

Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar, kaç TL? En yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte banka banka emekli promosyon rakamları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön