27 / 04 / 2024

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonuna yönelik bankalardan peş peşe zam açıklaması geldi. Bankaların güncel emekli promosyon fiyatları belli oldu. Peki, en yüksek promosyonu hangi banka verecek? Emekli promosyon 2022 tutarı ne kadar? İşte  Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi emekli promosyon ücretleri...



Emekli promosyonu alacak vatandaşlara sevinecekleri haber bankalardan geldi. Bankalar emekli promosyonlarını güncellemeye gidilirken, 7.000-7.500 TL'ye kadar ödeme fırsatı doğdu. Geçtiğimiz ay 5.000 TL'ye çıkan promosyon ücretlerini bankalar yeniden gözden geçirdi. Bazı bankalar ek koşulsuz 7.000 lira promosyon ödemesi yapmaya karar verdi. Söz konusu promosyondan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile yetim ve dul aylığı alan vatandaşlar yararlanabilecek. 

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Bankalara göre farklılık gösteren promosyon miktarı için detaylar netleşti. Fiyatların belli olmasının ardından emekli promosyonundan faydalanan vatandaşlar "En yüksek promosyon kaç Türk Lirası? 2022 emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor?" sorularının yanıtını aranıyor. Bankalarla 3 senelik taahhüt imzalayan emekliler diledikleri yerden maaşlarını rahatlıkla alabilecek.

Kimi bankalar hiçbir ek koşul istemeden emekli promosyonlarında yüksek ödeme yaparken kimileri de maaş taşıma ya da ek ürün kullanma koşullarıyla ödeme yapıyor.

Emekliler promosyon kampanyalarında 5 bin 500 TL'ye varan ödemelerden faydalanırken, bazı bankalar emekli yakınını getirenlere de her kişi için 250 lira veriyor. Peki, en yüksek emekli promosyonu ne kadar kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? Akbank, Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, TEB, Yapı Kredi... bankalarının güncel promosyon fırsatları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön