03 / 05 / 2024

Bankalar konut kredisinde ilk 6 ay 350 TL taksit sunuyor!

Bankalar konut kredisinde ilk 6 ay 350 TL taksit sunuyor!

Konut kredisinde bankalar tüketiciyi ilk 6 ay rahatlatan seçenekler sundular. Bu ürünlerde tüketici ya 6 ay boyunca ödeme yapmıyor, ya da ilk 6 ay taksitlerini 350-370 TL gibi düşük seviyelerde ödeyebiliyor



Konut kredisinde bankalar tüketiciyi ilk 6 ay rahatlatan seçenekler sundular. Bu ürünlerde tüketici ya 6 ay boyunca ödeme yapmıyor, ya da ilk 6 ay taksitlerini 350-370 TL gibi düşük seviyelerde ödeyebiliyor. Ancak kampanyalar yıl sonuna kadar geçerli. Kredi kullanacak olanların sınırlı günleri iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Dosyada indirim var
İş Bankası, aylık 370 TL'den başlayan taksit, uygun faiz seçenekleri, 120 aya varan vadelerle ev sahibi olma imkânı sunuyor. Ev kredisi taleplerinde 1 -24 ay arası vadelerde yüzde 0.74, 24-60 ay arası vadelerde yüzde 0.79, 61 -84 ay arası vadelerde 0.81,85-120 ay arası vadelerde ise yüzde 0.83 faiz oranı uygulanıyor. Yılbaşına kadar geçerli kampanyada dosya masrafında yüzde 10 oranında indirim uygulanırken ekspertiz ücreti, konut sigortası primi, DASK poliçesi ve hayat sigortası bedelleri ayrıca tahsil ediliyor.

Finansbank'ın kampanyaları kapsamında ise düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.70'den başlayan faiz oranları ve ilk 6 ay için 350 liradan başlayan taksit seçenekleri ile kredi kullanabiliyor.

Ödemeye erteleme
Akbank, özellikle ilk kez ev almak isteyenler için İlk Evim Mortgage' paketi hazırladı. Buna göre İlk Evim Mortgage' ile kredi müşterisi ödemelerine hem 6 ay sonra başlıyor hem de kredi masraflarını taksitlendirme olanağına kavuşuyor. Paketin sabit faizli olduğunu belirtilen Akbankin açıklamasında, "Bu paketle hem ilk evinize geçmenin . gerektirdiği ekstra i  harcamaları rahatlıkla yapabilir hem de ayrıca masraflarınız aylık ödemeler içinde siz fark etmeden ödenir, ilk ödeme 6 ay sonra başlar. Masrafları da Mfil  anapara ile birlikte taksitlendirirsiniz. Sabit faizlidir. Aylık ödemeler değişmez.Ayrıca kredi masrafı ödemez, bunları da taksitlere yayarsınız" denildi.
Bugün


Geri Dön