14 / 05 / 2024

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Milyonlarca EYT'linin yüzü gülecek. Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...



EYT'LİYE 25 BİN LİRALIK PROMOSYON İDDİASI

Akşam'da yer alan detaylara göre, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlayan emekli maaş promosyonları için yarış 2022'nin son ayına kadar devam etti. Yapılan güncellemelerle bir emeklinin alacağı promosyon miktarı ek ödemelerle birlikte 7.500 liraya kadar ulaşmıştı. 
Son zamanlarda EYT'lilerin de emekli olmasına kısa bir süre kala yeni bir iddia gündemde büyük ses getirdi. Bankaların bu promosyon miktarlarını yaklaşık 3 kattan fazla arttırarak yaklaşık 25 bin TL'ye kadar yükseltmesi bekleniyor.

BANKALAR PEŞ PEŞE AÇIKLAYACAK!

Önümüzdeki günlerde bu rakamların bankalar tarafından peş peşe açıklanması bekleniyor. EYT'lilerin ise promosyon rakamı konusunda pek çok tahmini var.

ATV Ana Haber'e konuşan EYT'li bir vatandaş en az 10 bin TL'lik emekli maaş promosyonu beklediğini dile getiriyor. Bir başka emekli adayı ise 15 bin TL verileceğini öngörüyor.

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

EYT'LİYE PROMOSYON NE ZAMAN YATACAK?

EYT'liler için promosyonun ne zaman verileceğine dair açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal, 20 bin, 25 bin TL'ye çıkacağına dair bir çok duyum aldıklarını ifade ederek "EYT kanunu çıkar çıkmaz biz promosyonu hak ettik diye bir şey söz konusu değil. Emekliliği hak ettikten sonra maaşınızın yatmış olması ve aradan en az üç gün geçmesi gerekiyor" dedi.

GÜNCEL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI KAÇ TL?

Özel bankalarda ek artışlarla beraber promosyon miktarı 7.500 liraya kadar veriliyor. Kamu bankalarında ise 5.500 ila 7.500 lira arasında maaş alanların 3.500 lira, 7.501-10.000 lira maaş alanların 4.500, 10 bin lira ve üzerinde maaş alanların ise 5.000 lira emekli maaş promosyon hakkı bulunuyor.

TOKİ 12-24 Ocak il il kura takvimi resmen açıklandı! 2+1 3+1 konut çekilişi peş peşe yapılacak! 

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Milyonların beklediği gün açıklandı! İşte memur ve emeklilerin zam farklarına alacağı tarih!


Geri Dön