29 / 04 / 2024

Milyonların beklediği gün açıklandı! İşte memur ve emeklilerin zam farklarına alacağı tarih!

Milyonların beklediği gün açıklandı! İşte memur ve emeklilerin zam farklarına alacağı tarih!

Memur ve emeklilerin beklediği haber geldi, zam farklarıyla ilgili düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi. Bu gelişmenin ardından milyonlarca memur ve emeklinin zam farklarının ödeneceği tarih de belli oldu. İşte o tarih…



Memur ve emeklilere yaılan yüzde 30’luk Zam, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Buna göre, emekli ve memurlar zam farkından doğan ödemelerini alacağı tarih de belli olmuş oldu.

Memur ve emekli maaş zammının, belirlenmesinin ardından, zamlı maaşların ne zaman alınacağı merek ediliyordu. TBMM’de kabul edilen düzenlemeyle işte bu tarih belli oldu.

 Milyonların beklediği gün açıklandı! İşte memur ve emeklilerin zam farklarına alacağı tarih!

Dün Meclis’te kabul edilen Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ kabul edilerek farkların ne ödeneceği tarih de belli oldu?

EMEKLİ MAAŞINDA ALT SINIR 5 BİN 500 TL OLDU, ZAM FARKLARI 15 OCAK TARİHİNDE ÖDENECEK

Dün yapılan Meclis çalışması sonunda, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik yapılmasına Dair Yasa Teklifi kabul edildi ve emekli maaşlarının alt sınırı 3 bin 500 TL'den, 5 bin 500 TL'ye çıkarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön