09 / 05 / 2024

Bankalardan ev yenilemeye tam destek

Bankalardan ev yenilemeye tam destek

Yeni ürünleri içinde boya - badana kredilerinden, ısı yalıtımını destekleyici kredilerine kadar yer veren bankalar, 36 aya kadar vade yapıyor



Garanti Bankası'nın Boya Badana, Akbank'ın Ev Geliştirme kredi paketlerinin yanı sıra çevreyi destekleyen krediler veren bankalar, ısı yalıtımını ucuz kredileriyle destekliyor. Şekerbank, su, ısı yalıtımı, güneş enerjisi dönüşümünün yanı sıra az enerji harcayan beyaz eşyalar için de kredi kullandırıyor.

Faturanı getir krediyi al
Konutların mutfak, banyo yenileme, tadilat, dekorasyon ve bakım ihtiyaçları ile kaba inşaatı bitmiş evlerin tüm iç inşaatlarının veya sadece bir bölümünün tadilatının finansmanı için fatura karşılığı kredi kullandıran Akbank, 120 aya kadar 1.44 faiz oranı uyguluyor. Bu kredi, banka kredisi ile satın alınan konutların kalan bakiye ödemelerinin finansmanına yönelik olarak da kullanılabiliyor. TEB de beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşya için yine fatura karşılığı 36 aya kadar 1.80 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

Yapı güçlendirme kredisi
İş Bankası, oturulan ev üzerinde ipotek uygulayarak 36 aya kadar vadeyle "Konut ve Yapı Güçlendirme Kredisi" veriyor. Bankanın faiz oranı ise 1.79.

4 ay ödemesiz Ekokredi
Şekerbank'ın pencere ve çatı yalıtımı, doğalgaza geçiş harcamaları için kullanabileceği EkOkredi paketinde ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneği bulunuyor.
Bugün

 

 


Geri Dön