05 / 05 / 2024

Bankalardan sudan ucuza satılık konutlar!

Bankalardan sudan ucuza satılık konutlar!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşın gözü bankalar tarafından satışa çıkarılan konutlara çevrildi. İşte bankalardan konut alabilmek için gerekli olan şartlar...



Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş bankalar tarafından satışa çıkarılan konutları takip ediyor. Bankalar tarafından satışa sunulan konutlar piyasa fiyatlarının oldukça altında olmasıyla dikkat çekiyor. Takvim'de yer alan habere göre; ihale ve açık artırma usulüyle satışa çıkan bu konutlar bankaların internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

Ziraat Bankası ve Garanti Bankası uygun fiyatla konut satan bankalar arasında yer alıyor. Garanti Bankası 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon 2. el konutları düşük bedellerle satışa çıkardı. Banka tarafından yayınlanan satış listesinde 61 bin TL ve 66 bin TL'ye satılık ev ilanları bulunuyor. 

Bankalardan sudan ucuza satılık konutlar!

Farklı kentlerdeki konutları almak için gerçekleştirilen ihaleye katılmak gerekli. Kuruluşlar tarafından satışa çıkan bu konular için özel konut kredisi faizi ve 120 aya varan vade fırsatları sağlanıyor.

Bankaların satışa çıkardığı konutlar nasıl alınır?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen bu gayrimenkuller, genel olarak bankaya borcunu ödeyemeyenlerin haczedilen gayrimenkulleri oluyor.

Bankalar, tabi oldukları Bankacılık Kanunu sebebiyle ana faaliyet alanı olmayan diğer alanlarla ilgilenmiyor, bu nedenle de bankalar mülkiyetleri kendi üzerlerine geçmiş olan gayrimenkulleri kısa bir zaman sonra elinden çıkarıyor. 

Bankalardan sudan ucuza satılık konutlar!

Bankaların satışa çıkardığı konutların avantajları neler?

Bankaların satışa çıkardığı konutlar avantajları neler sorusunun yanıtı yine ucuza ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bankalardan gayrimenkul almanın en önemli avantajı fiyatların düşük olması. Teklif usulüyle çalışan bankalar, satışa çıkan gayrimenkule en yüksek bedeli veren kişiye gayrimenkulü satar.

Düşük fiyatla satışa çıkan gayrimenkuller yalnızca konut olmuyor, iş yeri, arsa ve tarla gibi pek çok taşınmaz da yine uygun fiyatlarla satışa çıkıyor. 
 


Geri Dön