27 / 09 / 2024

Bankaların faizleri indireceği söylentisi fırsatçı emlakçıları harekete geçirdi!

Bankaların faizleri indireceği söylentisi fırsatçı emlakçıları harekete geçirdi!

Son günlerde bankaların faizleri düşüreceğine yönelik oluşan beklenti fırsatçı emlakçıları ve ev sahiplerini harekete geçti. Bu haberin ardından konut fiyatlarındaki artış hız kazandı. 




Konut almak isteyen vatandaşlar, yüksek faiz oranlarından dolayı ev sahibi olmakta zorlanıyor. Vatandaşlar kredi ile ev alamazken, elinde nakiti olanlar için fırsatlar devam ediyor. Son dönemlerde konut satışları artmaya başladı. Vatandaşlar altın ve mevduattan çıkarak tekrar konut yatırımına yöneliyor.

Bu gelişmelerin ardından bankaların faizleri düşüreceği haberi sektörde bayram havası yarattı fakat fırsatçılar burada da vatandaşın yoluna taş koydu. Bankaların konut kredisi faizlerini düşüreceğine yönelik oluşan beklenti ev sahipleri ve emlakçıları harekete geçirdi.

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından son günlerin en çok konuşulan konusu olan 'bankalar konut kredisi faiz oranlarını indirecek' söylentisine değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Kireçci, bu haberin ardından fırsatçı emlakçı ve ev sahiplerinin harekete geçtiğini söyleyerek ''Fırsatçılara dur denilmeli!' diyerek tepki gösterdi. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci@TebernKireci1
Bankalar konut kredisi faiz oranlarını indirecek söylentisi fırsatçı emlakçıları ve ev sahiplerini harekete geçirdi!

Fırsatçılara dur denilmeli!!!


 


Geri Dön