28 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Banu Evleri Ispartakule 4

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi satışa çıktı. Peki, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap konutları ne kadar, Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesi nerede? İşte detaylar...



Hasanoğlu Grup imzasıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde satışlar devam ediyor. Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde toplam 70 adet 2+1 ve 3+1 konut tipi bulunuyor.

4.700 metrekare arsa alanı ve 15 bin metrekare inşaat alanıyla Banu Evleri Ispartakule 4. etap konforlu, şık ve artı değerler sağladığı imkanları ile İstanbul’un en önemli bölgelerinden birinde konumlanıyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4. ETAP SOSYAL ALANLAR

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap, içerisine yerleştirilen dünya markası ürünler ile, yüzme havuzu, sauna, açık-kapalı otoparkıyla, Türk hamamı,  mescit, market gibi yaşama dair her detayı bünyesinde yer alan özellikleriyle ve özel mimarisiyle İstanbul'da yükseliyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4. ETAP FİYATLARI NE KADAR?

2024 Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap ev fiyatları belli oldu. Bu kapsamda, 2+1 konut tiplerinde fiyatlar 6 milyon 600 bin liradan, 3+1 konut tipleri ise 8 milyon 110 bin liradan başlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4. ETAP PROJESİ NEREDE?

Tek bloktan oluşan, bir aile projesi olarak öne çıkan, sadece 2+1 ile 3+1 daire tiplerinin bulunduğu göl ve doğa manzaralı 70 dairenin yer aldığı Banu Evleri Ispartakule 4. Etap bölgedeki birçok okul, hastane, AVM ve yaşam merkezinin de orta noktasına bulunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap nerede?

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4. ETAP KONUM

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap 3. Havalimanı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nın yanı başında yer alıyor. Proje konum olarak, "Tahtakale Mah. Rezene Sok. No: 6 Ispartakule Avcılar/İstanbul" da hayata geçiyor.

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy isim listesi belli oldu mu? Emlak Konut GYO Yenişehir 1+1, 2+1, 3+1 kura çekimi ne zaman?

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Sıcak gelişme: Petrole zam geldi!


projeye sor



Geri Dön