29 / 06 / 2024

Banu Evleri Banu Evleri Ispartakule 4'te hemen teslim fırsatı!

Banu Evleri Banu Evleri Ispartakule 4'te hemen teslim fırsatı!

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Banu Evleri Ispartakule 4

Hasanoğlu Grup tarafından  hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde hemen teslim fırsatı devam ediyor. Peki Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde konut fiyatları ne kadar?



Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde hemen teslim fırsatı devam ediyor. Hasanoğlu Grup imzasıyla hayata geçen Banu Evleri Ispartakule 4. Etap projesinde toplam 70 adet 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap site sakinlerini yaşamın merkezinde buluşmaya çağırıyor. 4 bin 700 metrekare arsa alanı ve 15 bin metrekare inşaat alanıyla Banu Evleri Ispartakule 4. etap konforlu, şık ve artı değerler sunduğu imkanlarıyla İstanbul’un en önemli bölgelerinden birinde yükseliyor. 

Banu Evleri Banu Evleri Ispartakule 4 te hemen teslim fırsatı!

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4. ETAP NEREDE?

Tek bloktan oluşan, bir aile projesi olarak öne çıkan, sadece 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı göl ve doğa manzaralı 70 dairenin bulunduğu Banu Evleri Ispartakule 4. Etap bölgedeki birçok okul, hastane, AVM ve yaşam merkezinin de orta noktasına yer alıyor.

Banu Evleri Ispartakule 4. Etap ayrıca 3. Havalimanı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nın yanı başında konumlanıyor. Proje konum olarak, "Tahtakale Mah. Rezene Sok. No: 6 Ispartakule Avcılar/İstanbul" da hayata geçiyor.

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4 SOSYAL ALANLAR NELER?

Banu Evleri Ispartakule 4. projesinde sosysal alan olarak; açık-kapalı otoparkıyla, yüzme havuzu, sauna, mescit, Türk hamamı, market gibi yaşama dair her detayı bünyesinde barındıran özellikleriyle ve özel mimarisiyle dikkat çekiyor.

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 4 KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Banu Evleri Ispartakule projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 2+1 konutlar 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

TEL: 444 9 313

WEB: https://www.banuevleri.com.tr

Banu Evleri Bahçekent 1 yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Banu Evleri Bahçekent 1'de yüzde 40 peşinatla! 2024 Temmuz'da teslim!

 


projeye sor



Geri Dön