04 / 05 / 2024

Barem Yapı Pazarlama İnşaat Şirketi, 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Barem Yapı Pazarlama İnşaat Şirketi, 10 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Avcılar'da kurulan Barem Yapı Pazarlama İnşaat Şirketi, 10 milyon TL sermaye değerine sahip... Şirketin 1 milyon 250 bin TLsi Ahmet Bağdata, 1 milyon 250 bin TLsi Ceylan Civeleke,  milyon 750 bin TLsi Murat Cemil Sarıcaya, 3 milyon 750 bin TLsi ise Mustaf



Barem Yapı Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 10 milyon sermaye ile İstanbulun Avcılar semtinde kuruldu.

Firmanın iş konusu Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için gayrimenkul satın almak lüzumu halinde satmak inşaat yapmak gayrimenkulleri kiralamak kiraya vermek medeni kanun hükümlerine uygun olarak gayrimenkuller üzerinde intifa sükna hakları tesis etmek gayri maddi ve ayni haklar üzerinde tasarrufta bulunmak ipotek vermek ipotek almak ipotekler üzerinde değişiklikler yapmak şirkete ait menkul mallar rehin tutmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

Barem Yapı Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

1- 1 milyon 250 bin TLsi Ahmet Bağdata,

2- 1 milyon 250 bin TLsi Ceylan Civeleke,

3- 3 milyon 750 bin TLsi Murat Cemil Sarıcaya,

4- 3 milyon 750 bin TLsi ise Mustafa Bağdata ait durumda.

Gümüşpala Mahallesi, Handan Sokak-Avcılar
Tel: 0212 509 32 71


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön