Kent Haberleri

Barınma sorunu neden giderilemiyor?

Ülke genelinde büyük barınma sorunu yaşanıyor. Kiralar enflasyonun üzerinde  artarken, konut fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Peki barınma sorunu neden giderilemiyor? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci açıkladı...

Konut piyasasındaki gelişmeler gündemin ana konusu olmaya devam ediyor. Yüksek kira ve konut bedelleri, ev sahibi kiracı arasındaki olaylar, yeni konut projelerindeki fahiş fiyatlar ve inşaat malzemelerindeki artışlar konut sektörünü çıkmaza doğru sürüklüyor. Peki bu sorunlar neden giderilemiyor? Barınma sorunun önüne neden hala geçilmedi? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından barınma sorununun altındaki nedeni açıkladı. 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı X'ten, barınma sorununa değinerek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve belediyelerin yanlış uygulamaları olduğunu söyledi ve ''Bu kafayla giderse barınma sorunu artarak devam eder.'' ifadesini kullandı. 

İşte Tebernüş Kireçci'nin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve belediyeler bu kafayla giderse barınma sorunu artarak devam eder.

Tebernüş Kireçci sordu: Yurt dışından ev alanlar yatırım açısından memnun mu?

Tebernüş Kireçci konut piyasasındaki son durumu 8 maddeyle açıkladı!

Fırsatçı emlakçılara ceza kesilmeye başlandı! Tebernüş Kireçci'den Bakanlığa çağrı: Müteahhitler de unutulmamalı!