11 / 05 / 2024

Barışkent & BA Grup, 1 milyar doları aşkın projeleriyle Ankara'yı yeniden dizayn ediyor!

Barışkent & BA Grup, 1 milyar doları aşkın projeleriyle Ankara'yı yeniden dizayn ediyor!

Barışkent & BA Grup, projeleri ve yatırımlarıyla çevre illerde de kalite standardını yükseltecek yaşam alanları inşa ediyor. Dev projelerin yükseldiği ve yeni yaşam merkezlerinin ortaya çıktığı Ankara, köklü inşaat firmalarının yarışına tanık oluyor...



Barışkent & BA Grup, projeleri ve yatırımlarıyla çevre illerde de kalite standardını yükseltecek yaşam alanları inşa ediyor.


Dev projelerin yükseldiği ve yeni yaşam merkezlerinin ortaya çıktığı Ankara, köklü inşaat firmalarının yarışına tanık oluyor. Gelecek 2 yıl içinde tamamlanması planlanan konut, sağlık, spor ve alışveriş projeleriyle kabuk değiştirecek başkentin yanı sıra komşu iller de yatırımcılara yeni ve çekici olanaklar sunmaya başlıyor. Ankara'da inşaat sektörüne yön veren şirketlerin başında gelen Barışkent & BA Grup, değeri 1 milyar doları aşkın projeleriyle başkent ve İç Anadolu'nun markalaşmasını hızlandırıyor. Barışkent & BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara- Eskişehir Yolu üzerindeki Temelli bölgesinin yeni yaşam merkezine dönüşümü için önderlik ettiklerini kaydetti. Aydın, "Kırıkkale-Kızılırmak yeşil vadi kıyısı ve Kırşehir Hirfanlı Barajı'nda yaptığımız yatırımlarla da Ankara'nın yanı başında yeni yaşam merkezleri oluşturuyoruz" diye konuştu. Aydın, son yıllarda İncek, Beytepe, Bilkent, Mamak, Macun, Yaşamkent gibi semtlerde yeni yaşam alanlarıyla Ankaralılar'ın yeni alternatiflere kavuştuğunu dile getirdi. Aynı zamanda ASİAD Başkanlığı, İMKON Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Barış Aydın "Ankara'nın 2016 yılında tamamlanacak olan dönüşüm sürecinde sadece başkente değil, İç Anadolu Bölgesi'nin tamamına vizyon katacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Hedef odağımız Orta Anadolu'da 2 milyon metrekarelik bir arsa üzerinde, termal sağlıktan eğlenceye, yaşam merkezlerinden, eğitim alanlarına kadar en ince ayrıntıların düşünüldüğü ve 'Anadolu'nun Çılgın Projesi' olarak adlandırılan dev bir projeye imza atıyoruz" diye konuştu. 


10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Barışkent & BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'ya yakınlığı ve Kızılırmak kenarında bulunması nedeniyle Kırıkkale'nin de yatırımcıların dikkatini çektiğini vurguladı. Aydın, Kırıkkale'de 5 inşaat firması yatırımıyla toplam 78 bin metrekare arsa alımına imza atarak, 187 bin metrekare inşaat projesi çalışmasına başladıklarını ifade etti. Aydın, İç Anadolu Bölgesi'ndeki tüm projeleriyle 10 bin kişilik istihdam sahası açtıklarını anımsattı. 



Sabah Gazetesi 


Geri Dön