09 / 05 / 2024

Başak Sayan evinin kapılanı Instyle Home'a açtı!

Başak Sayan evinin kapılanı Instyle Home'a açtı!

Yaprak Dökümü’nün Ceyda’sı Başak Sayan, Instyle Home’un Ekim sayısına hem evini açtı hem de çarpıcı açıklamalarda bulundu:



- Ev gezmeye ne zamanım ne de tahammülüm var. Burası ilk gördüğümde tek kelimeyle korkunç bir haldeydi. Satın almayı aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Kısa sürede baştan aşağı yenilenerek istediğim gibi bir eve kavuşabileceğim söylendi bana. Buna güvenerek ben de daireyi satın aldım. Şu an içi tam istediğim gibi sımsıcak ve ferah oldu.

- Evde vakit geçirmeyi oldu bitti çok seven biriyim. Senede bir kere arkadaşlarımla tekne kiralayıp bir haftalığına mavi yolculuğa çıkmak yetiyor da artıyor. Özellikle yağmurlu günlerde, battaniye altında, yanımda Fransa’dan özel olarak getirttiğim çay varsa evden asla çıkmam. Friends dizisindeki gibi bir hayatım oldu öğrencilik dönemlerimde. Ama gerçek anlamda kendinizi size ait bir eve çıktığınız zaman tanıyorsunuz.

- Kalabalık misafir ağırlamak hiç bana göre değil. Dört, en fazla beş tamam bu ev için. Yere sigaranın külü ha düştü ha düşecek derken stres yapıyorum kendime ve karşı tarafa. Yazı yazmak, ardından üst üste yeni çıkan filmleri DVD’den izlemek tüm stresimi yok ediyor evdeyken. Hele bir de müzik setinde asla dinlemekten bıkmadığım Beethoven’ın piyano sonatları çalıyorsa... 


Geri Dön