27 / 04 / 2024

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.



Başakşehir’in Kanal İstanbul’a nazır mahallesi Altınşehir’de ruhsat sorunu çözüme kavuştu. Yıllardır inşaat ruhsatı verilemeyen bölgede ruhsatını alan vatandaş evini yapabilecek.

İmar ve ruhsat sorunu çözülen mahalleliler çifte sevinç yaşıyor. Bölgede 3. Havalimanı – Halkalı Metro Hattı’nın inşaatı başlayacak. 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların uzun zamandır beklediği müjdeli haberi veren Kartoğlu, “Uzun süredir uğraşıyoruz. Artık Altınşehir’de yol terki sorununuz kalmadı. Hayırlı, uğurlu olsun. Ben hep söylüyorum; Altınşehir çok güzel olacak, çok değerli olacak. Altınşehir, gerçekten ‘altın’ şehir olacak” açıklamasında bulundu.

 

Halkalı- 3. Havalimanı Metro Hattı’nda çalışmalar başlandı

“Sizlere bir müjde daha vereyim” diyen Kartoğlu, “Bu bölgeden geçecek olan Halkalı –  Olimpiyat Stadı – Kayaşehir – Arnavutköy - 3. Havalimanı Metro Hattı’nda da çalışmalara başlandı. Bu metro hattı ile hem yeni havalimanına hem de İstanbul’un farklı noktalarına metro konforuyla ulaşabileceksiniz” dedi.

Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kartoğlu’nun verdiği müjdeli haberler uzun süre alkışladı. Vatandaşlar, ruhsata ve metroya kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.


Geri Dön