27 / 04 / 2024

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ayazma Emlak Konutları

Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları kapsamında minimum yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 0,50 faiz ile 120 ay vadelendiriliyor. Peki Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?



'Başakşehir  Ayazma Emlak Konutları  ne zaman teslim?' sorusundan önce projenin özelliklerine değinelim.  Emlak Konut GYO  imzası taşıyan proje İstanbul Başakşehir-İkitelli'de yükseliyor.


Toplam 1.239 tane dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konut seçeneklerinden oluşuyor.


İkitelli Ayazma Emlak Konutları'nda 300-350 adet dairenin satışları kura ile yapılacak. Proje 334 bin 176 metrekare arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor.


Ayazma Emlak Konutları kuraları için başvuru şartları arasında; T.C. vatandaşı olmak, 18. yaşından gün almış olmak, kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir, gerçek kişi olmak, (Tüzel Kişilikler başvura da bulunamayacaktır. Bulunmuş olması halinde kuraya dahil edilmeyecektir.) gibi nitelikler yer alıyor.


Başakşehir Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?
Daire fiyatları 396 bin lira ile 1 milyon 92 bin lira arasında değişiklik gösteren Ayazma Emlak Konutları 'nda teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ayazma Emlak Konutları İkitelli iletişim
Telefon: (216) 579 15 15
Web: www.emlakkonut.com.tr
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön