03 / 05 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire!

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire görüntüleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 82 metrekareden başlıyor ve 277 metrekareye kadar yükseliyor.



Bulvar İstanbul projesi, Başakşehir'de Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Başakşehir  Bulvar İstanbul  örnek daire görüntüleri öncesinde projeden bahsedelim. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri kapsamında dairelerin alanları 82 metrekareden başlıyor ve de 277 metrekareye kadar yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde 1500 daire yer alıyor. 


23 bloktan meydana gelen Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satış fiyatları metrekare birim fiyatları ortalama olarak 2.400 lira şeklinde belirlendi. 


Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire!

Başakşehir Bulvar İstanbul örnek daire görüntüleri henüz yayınlanmadı.  Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri teslim tarihi 36 ay sonrası olarak belirlendi. 



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın

VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön