28 / 04 / 2024

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 318 metrelik çelik kulelerinin son blokunun yerleştirilmesi dolayısıyla düzenlenen törene, video konferans ile katıldı. Erdoğan, törende projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmını 21 Mayıs tarihinde Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile video konferansı ile beraber hizmete açacaklarını belirtti.

Erdoğan, "Maalesef bu zihniyetin salgın sonrasında ortaya çıkabilecek acil ihtiyaçları karşılamak ve daha sonra da kaliteli sağlık hizmeti vermek için başlattığımız hastane inşaatlarına dahi tahammül edemiyor. Yeşilköy ve Sancaktepe'de yapımını tamamlamak üzere olan hastanelerimizi israf diyebilecek kadar ufku dar, vizyonu sığ bir kafa bulunuyor." açıklamasında bulundu.

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!


Geri Dön