27 / 04 / 2024

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak?

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak?

Başakşehir'de hayata geçirilen Güvercintepe Spor Parkı’nın ardından Onurkent Spor Parkı’nın da inşasına başlandı. Peki Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak? Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman tamamlanacak?



Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak?

 

Her yaştan Başakşehirlinin kaliteli, modern imkanlarla, uzun mesafeler kat etmeden kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen ücretsiz spor parkları her mahalleye taşınacak.

 

Güvercintepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Spor Parkı’nın ardından Onurkent Spor Parkı’nın da inşasına başlandı. 2015 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen kompleks 2.600m2’lik alanda kurulacak. Onurkent Spor Parkı’nda Güvercintepe Spor Parkı’nda bulunan tüm imkanlar mevcut olacak. Bayan ve erkeklerin kullanımında olacak olan 20x10 m havuzunun inşasına başlandı. Komplekste; halı saha hizmetinin yanında, soyunma odaları, grup aktivite odaları, fitnes, sauna, duş, toplantı odaları, ofis odaları, mutfak, cafe, revir, çocuklar için oyun alanları ve mescit yer alacak. Tesiste ayrıca 72 araçlık otoparkta yer alacak.


Başakşehir Belediyesi


Geri Dön