27 / 04 / 2024

Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim edilecek?



"Başakşehir  Adım İstanbul  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. 10 bin TL peşinat ile ödeme yapılabilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar bulunuyor. 


Satışları devam eden Adım İstanbul Evleri Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Adım İstanbul'da su oyun havuzları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, hamam, dinlenme terasları, soyunma odaları ve fitness center gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


615 tane daire ve 120 tane ticari birimden meydana gelen Adım İstanbul Residence İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Yarısı peşin ödemelerde, kalan bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sunan Adım İstanbul Kayaşehir'de teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında yapılması öngörülüyor. 


Adım İstanbul ulaşım: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Kayaşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön