28 / 04 / 2024

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.



İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde inşa edilen Vaditepe Göl Evleri 357 adet konut ve 52 adet ticari üniteden oluşuyor. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Vaditepe Göl Evleri ödemeleri firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı ile veya banka kredisi ile 120 ay vade şeklinde yapılabiliyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak yükselen proje 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişiyor.  Kiptaş  imzası taşıyan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. 


TEM Otoyolu'nun başında,  Marmaray  ve metro hattının yanı başında olan Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri 3. Havalimanı, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede bulunuyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin sosyal donatı alanları bay-bayan fitness salonu, mini golf, yürüyüş yolları, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanlarından oluşuyor.


Vaditepe Göl Evleri satış ofisi ulaşım: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön