28 / 04 / 2024

Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Vadi Yaka

Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen konutlar bulunuyor.



Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor.  Fuzul İnşaat  imzası taşıyan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Banka kredili ödemelerde 120 ay vade fırsatı sunan Vadiyaka Rezidans İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle geliştiriliyor. 


Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir'de Türk Hamamı ve 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafeterya, sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Başakşehir Vadiyaka 361 adet daire ve 56 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Vadiyaka Başakşehir Evleri Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Başakşehir Vadiyaka satış fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan projede satışlar devam ediyor. 


17 soruda Vadiyaka Başakşehir projesi için tıklayın!


Vadiyaka Başakşehir Evleri satış ofisi 

Telefon numarası: 0212 488 48 04

Web: www.isteburasidir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön