05 / 05 / 2024

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...



 666 konut 2 yılda teslim edilecek

Yaptığı açıklamada kentsel yenileme alanının 40 hektar büyüklüğünde olduğunu dile getiren Başkan Yasin Kartoğlu, birinci etaptaki hak sahiplerinin tamamıyla anlaşma sağladıklarını dile getirerek, çalışmalara yılbaşında başlayacaklarını söyledi. 481 tanesi 2 oda 1 salon, 185’i 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 666 konut inşa edecek komşularına teslim etmeyi planladıklarını kaydeden Yasin Kartoğlu, 10 kattan meydana gelecek projede yeşil alan ve çocuk oyun alanlarının da yer alacağını ve 2 yıl içerisinde bitirmeyi hedeflenildiği projede rezerv konut yöntemi ile konut sahipleri beklemeden evlerine yerleşeceklerini kaydetti.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

 “İki mahallede 2. etap çalışmaları için düğmeye basıldı”

Yaptığı açıklamada kentsel yenileme çalışmalarının ilçe genelinde tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Yasin Kartoğlu, deprem ve doğal afet riskini en aza indirmek için ince eleyip sık dokuduklarını dile getirerek, tüm çalışmalarımızı titizlikle yürüttüklerini söyledi.

Başkan Yasin Kartoğlu, söz verdikleri gibi Güvercintepe ve Şahintepe’deki kentsel yenileme projelerinde de ikinci etap çalışmalarına kısa zamanda başlayacaklarını söyledi. Yasin Kartoğlu, mutluluğun kentinde konutlarımızı da sağlam zemine oturtarak, modern şehirciliği komşularıyla beraber inşa edeceklerini de sözlerine ekledi.

Altın yerle yeksan oldu! Son dakika rakamlarını duyan inanamadı! İşte 16 Ekim 2022 altın fiyatları! Hemen göz atın!

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Ocak zammında peş peşe deprem! 1 Ocak zam oranına hemen bir göz atın!

5 bankada peş peşe deprem! Garanti, Ziraat Akbank, TEB, ING tek tek açıkladı! Tabloyu görenler inanamadı! Hemen bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...


Geri Dön