05 / 05 / 2024

Başbakan Erdoğan Kayseri'de yeni il binasını hizmete açtı!

Başbakan Erdoğan Kayseri'de yeni il binasını hizmete açtı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri'deki yeni il binasının açılışını yaptı



AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Erdoğan, Kayseri'de gerçekleştirdiği toplu açılışın ardından Hastane Caddesi'ndeki AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasına geçerek, burada bir konuşma yaptı. 

Kayseri'nin dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline geldiğini bir çok yatırım, hizmet ve tesisleriyle diğer kentlere örnek olduğunu ifade eden Erdoğan, Kayseri'de susuzluk sorunu diye bir sorun kalmadığını söyledi. 


Erdoğan, bir zamanlar, ''Kayseri'ye deniz gelir mi-'' diyenlere Yamula Barajı'yla cevap verdiklerini belirterek, ''Biz bu millete efendi olmaya gelmedik hizmetkarız. Yıllardır Kayserimize çok büyük hizmetler verdik. Hamd olsun, Kayseri'nin denizle bağlantısını kurmadık ama Yamula Barajı'yla adeta bir deniz hasretini giderdik'' diye konuştu. 

AK Parti'nin hizmet siyaseti üzerine kurulu bir siyasi parti olduğunu ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, Kayseri'de AK Parti'nin üçüncü binasına taşındığını, bugüne kadar açılan hizmet binalarının da hiçbir zaman yeterli olmadığını, büyümeye devam ettiklerini ifade etti. 


Erdoğan, ''Yeni binamızla Kayseri'de hizmet siyasetini çok daha farklı bir yere getirmeyi düşünüyoruz. Yeni binamız Türk demokrasisine, Türk siyasetine ve partimize hayırlı olsun'' dedi. 

Başbakan Erdoğan, daha sonra hizmet binasının açılışını gerçekleştirerek, binayı gezdi.

Bu arada, binanın karşısındaki dört katlı apartmanı kaplayan üzerinde ''Koca bir dünya sana hasta. Ne yiğittin sen Davos'ta, gadanı alırım büyük usta'' pankartı Başbakan Erdoğan'ın dikkatini çekti. Erdoğan, gülümseyerek pankartı kızı Sümeyye Erdoğan'a da gösterdi. 


A.A.



Geri Dön