19 / 05 / 2024

Tayyip Erdoğan Kayseri AKP yeni il binası hizmet açılışı

Tayyip Erdoğan Kayseri AKP yeni il binası hizmet açılışı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri'deki yeni il binasının açılışını yaptı

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde son durum! 

Kayseri'de inşası devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç çalışmalarda yüzde 25 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Kayseri'deki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kayseri'de 1 milyon 260 bin metrekare alanda kurulan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Hava İkmal Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olsun önerisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını gündeme getireceklerini söyledi.

Sudan'da Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, başkent Hartum'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verildiği kız öğrenci yurdunun açılışını yaptı.

Sudan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Bin kişilik Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan Beşir, Türkiye ile özellikle eğitim alanındaki işbirliğini övdü. Beşir, eğitimin bir ümmet inşa etmek için ulusal bir görev olduğunu vurguladı.

Bursa Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı ne zaman açılacak?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2014 yılı Kasım ayında temeli atılan Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadın 2016 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya'daki eski Dışişleri Konutu'ndan Beştepe'deki Devlet Konukevi'ne taşındığı bildirildi. Erdoğan, 7 Aralık'tan Ankara'da ikametgah olarak Devlet Konukevi'ni kullanmaya başladı.

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki yatırımları anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Sultangazi'deki toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, törende İstanbul'daki ulaşım yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tayyip Erdoğan Kayseri AKP yeni il binası hizmet açılışı Haberi

Tayyip Erdoğan Kayseri AKP yeni il binası hizmet açılışı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan Erdoğan, Kayseri'de gerçekleştirdiği toplu açılışın ardından Hastane Caddesi'ndeki AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasına geçerek, burada bir konuşma yaptı. 

Kayseri'nin dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline geldiğini bir çok yatırım, hizmet ve tesisleriyle diğer kentlere örnek olduğunu ifade eden Erdoğan, Kayseri'de susuzluk sorunu diye bir sorun kalmadığını söyledi. 


Erdoğan, bir zamanlar, ''Kayseri'ye deniz gelir mi-'' diyenlere Yamula Barajı'yla cevap verdiklerini belirterek, ''Biz bu millete efendi olmaya gelmedik hizmetkarız. Yıllardır Kayserimize çok büyük hizmetler verdik. Hamd olsun, Kayseri'nin denizle bağlantısını kurmadık ama Yamula Barajı'yla adeta bir deniz hasretini giderdik'' diye konuştu. 

AK Parti'nin hizmet siyaseti üzerine kurulu bir siyasi parti olduğunu ve bu anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, Kayseri'de AK Parti'nin üçüncü binasına taşındığını,...