07 / 05 / 2024

Başbakan restore edilen köşk ve sarayı inceledi!

Başbakan restore edilen köşk ve sarayı inceledi!

Başbakan Erdoğan, Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı olan ve restore edilen Beykoz Kasrı ile Yıldız Sarayı'nda inceleme yaptı. İncelemelerde TBMM Başkanı Cemil Çiçek de bulundu...



Başbakan Erdoğan, Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı olan ve restore edilen Beykoz Kasrı ile Yıldız Sarayı'nda incelemelerde bulundu. İncelemelerde TBMM Başkanı Cemil Çiçek de yer aldı. Erdoğan ve beraberindekiler, Beykoz'a karadan gidip Kıyı Emniyeti'ne ait tekneyle Dolmabahçe'ye geçti.

Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbul'da TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı Beykoz Kasrı ile Beşiktaş'ta bulunan Yıldız Sarayı'nda incelemelerde bulundu. Dün resmi programı bulunmayan Erdoğan, saat 11.00'de Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı.
 
TEKNEYLE GEÇTİLER

Başbakan Erdoğan'ın Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne gitmesi beklenirken, konvoy Ümraniye yönüne yöneldi. Başbakan'ın konvoyu Şile Otobanı üzerinden TEM Otoyolu'na çıktı. Konvoy, TEM Otoyolu Kavacık ayrımından Beykoz'a doğru ilerledi. Koruma polisleri ve trafik ekipleri, yolu keserek gazetecilerin geçişine izin vermedi. Başbakan Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, restore edilen Beykoz Kasrı'nda incelemelerde bulundu. Erdoğan ve Çiçek, incelemenin ardından Kıyı Emniyeti'ne ait tekneyle Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti.
Başbakan Erdoğan ve Meclis Başkanı Çiçek, daha sonra Yıldız Parkı'na geçerek Yıldız Sarayı bünyesindeki Yıldız Şale Müzesi ve Porselen Müzesi'nde incelemelerde bulundu.




Habertürk

Geri Dön