30 / 04 / 2024

Basim Al Mulla Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Basim Al Mulla Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Basım Hamzah A Mulla tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Basim Al Mulla Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Basım Hamzah A Mulla tarafından kuruldu. 


Basim Al Mulla Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisler, içme suyu boru ve depolarının inşaatı özel veya kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaların inşaatı talebi doğrultusunda yol köprü üst-alt geçit, baraj, iskele çevre düzenlemesi tretuar kaldırım düzenlemesi, reklam panolarının yapımı montakı, bunlar için ihalelere girmek her türlü gayrimenkulün yapımı, alım, satımıyurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri verilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Basim Al Mulla Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Karaağaç Mah.Sırtköy Blv. No.33/353 Büyükçekmece 


Geri Dön