28 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor!

Basın Ekspres Yolu İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor!

Metrekaresi 3.500 TL Konut projelerinde metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başladığı bölgede, geniş sosyal olanaklara sahip, teslime hazır projelerde ise metrekare fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor.



 Metrekaresi 3.500 TL Konut projelerinde metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başladığı bölgede, geniş sosyal olanaklara sahip, teslime hazır projelerde ise metrekare fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor.Küçüklerin fiyatı yüksek bölgede ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 dairelerin olduğunu söyleyen uzmanlar, "Bölgede küçük metrajlı ürünlerin fiyatı, büyük metrajlı ürünlere göre daha yüksek. Metrekare küçüldükçe satış fiyatları büyüyor" diyor. 


Yüksek gerilim sıkıntısı emlak&konut Basın Ekspres Yolu yeni Maslak oluyor Konut, ofis, otel ve AVM yatırımlarıyla dikkat çeken Basın Ekspres Yolu ve çevresi, İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor. Bölgede birçok firma yeni proje planlıyor. Basın Ekspres Yolu, konut, AVM, ofis ve otel yatırımlarıyla İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor. Avrupa yakasında havaalanına yakın bir bölgede yer alan, batısında Küçükçekmece, doğusunda Bağcılar ve Bahçelievler ilçelerini kapsayan, hızla gelişen üç ilçeye sının olmanın yanı sıra E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks olan Basın Ekspres Yolu ve çevresi, değerleme uzmanları tarafından İstanbul'un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor. 




Sanayi alanları dönüşüyor 


Bölgede ofis, konut, AVM ve otel yatırımları hız kazandı. Markalı konut projeleri açısından Basın Ekspres Yolu ve çevresi en çok değer artışı gösteren bölgelerden biri oluyor. Basın Ekspres Yolu çevresindeki konutlar, bölge halkının güvenlikli, çeşitli sosyal imkânlara sahip, daha büyük ve lüks konutlara çıkma taleplerine cevap veriyor. Basın Ekspres Yolu'nda dönüşümde dikkat çekiyor. Bölgedeki sanayi,depo ve fabrikalar dönüşüm yaşanıyor. Bölgedeki sanayi tesisleri sahipleri ya kendileri bu sektöre girerek proje geliştiriyorlar ya da müteahhit firmalarla anlaşma yoluna giriyorlar. Bu nedenle bölgede müteahhitlerle arazi sahipleri arasında çetin bir pazarlık yaşanıyor.



Bölgede konutlar açısından değerlendirildiğinde,her türlü ihtiyacı karşılayabiliyor. Aile yaşamına dönüşüm de dikkat çekiyor. Bölgedeki uygun 2+1,3+1,4+1 ve 5+1' tipindeki dairelerin yanı sıra yatırım yapmak isteyenlere yönelik 1+1'ler de bulunuyor. Bölgede 5 olan otel sayısının ilerleyen dönemlerde 22'ye çıkması bekleniyor.




Şölen, merkezini taşıyor 


Çikolata üreticisi Şölen'in kurucuları Çoban Ailesi'nin kurduğu Balance Geyrimenkul ilk projesini Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediyor. Projenin kazı çalışmaları 2013 yılının Eylül ayında başlandı. 2014 Gayrimenkul, ilk projesini Basın yılı içerisinde inşaat alanının yan tarafın Ekspres Yolu'nda inşa ediyor. Balance da bulunan 16 dönümlük arazide projenin Güneşli, 17 dönüm arazi üzerine inşa ikinci etabına başlanacak. Balance Güneş edilecek olan toplam 301 bağımsız Projesi tamamlandığında şu anda Silivri'de bulunan  projenin inşaat alanında bulunan yönetim kadrosu buraya taşınacak. 




 Proje önümüzdeki günlerde satışa çıkacak


Teslim tarihi 2016 ANT Yapı, İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi olan ve Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projeye başlayacak. Ant Yapı'nın bu bölgede geliştirdiği proje, Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e komşu olan arsa üzerinde 25 kat ve toplam 25 bin metrekare inşaat alanı ile yer alıyor. 100'er metrekarelik birimlerden oluşan projede, modüler sistem sayesinde birleştirme yaparak tek katta 800 metrekareye kadar geniş alanlar elde etmek mümkün olabiliyor. İş hayatında sağlıklı yaşamı destekleyici, çevreye duyarlı ve rahatlığı ön planda tutan projede tüm ihtiyaçlar ile sosyal imkanlar önceden düşünüldü. Projenin hem inşasına, hem de satışına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Teslimatların ise 24 ay süre sonunda yapılması hedefleniyor. Gelişmiş ofis ve hizmet özellikleri bulunan Antplato Projesi'nde rezidans konforunda 250 adet ofis yer alıyor.

 

İstanbul Vizyon Park Dice Kayek imzalı proje BASIN Ekspres Yolu'nda en son satışa çıkan projelerden biri Toya Yapı'nın Dice Kayek imzası taşıyan Toya Moda projesi oldu. 21 bin metrekare arazi üzerine 4 blok halinde hayata geçecek olan Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1'e kadar değişen büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Toya Moda, inşaat esnasında ve sonrasında düşük karbon salimini ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısıyla doğayı koruması ile de dikkat çekiyor. 

M2 fiyatı: Atölyelerde metrekare birim fiyatı 2.300 dolardan, ofislerde 2.700 dolardan, dükkanlarda ise 3.200 dolardan başlıyor. Dairelerin peşin fiyatları 185 bin liradan başlıyor. 


Stoklar tükeniyor


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin yeni finans, ticaret ve turizm bölgesi olarak ilan ettiği Basın Ekspres Yolu üzerinde bugüne kadar Kuyumcukent, Wedding' World AVM ve İstanbul Vizyon Park projelerini hayata geçirdi. KUYAŞ'ın, İstanbul Vizyon Park projesinde ofisler, çok amaçlı atölyeler ve giriş kat caddeye cepheli mağazalar yer alıyor. 

Kalan son birimler için düzenlenen kampanya ile stoklar da hızlı bir şekilde eriyor. 5 ofis bloğu ve üretim için de kullanılabilen 2 blok olmak üzere toplam 7 blok ve 807 birimin yer aldığı İstanbul Vizyon Park projesinde, 38 ile 170 metrekare arasında değişen ofisler bulunuyor. Çok amaçlı atölyelerin ise yükseklikleri 5.70 metreye kadar çıkıyor. 



Vatan 


Geri Dön