02 / 05 / 2024

Ant Yapı Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projesine start verecek!

Ant Yapı Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projesine start verecek!

Ant Yapı İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projenin startını vermeye hazırlanıyor. Proje Courtyard Marriott Istanbul Airport Otel’e komşu arsa üzerinde yer alıyor...





Ant Yapı İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projenin startını vermeye hazırlanıyor. Basın Ekspres Yolu, genel olarak Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında bir alanda yer alıyor. Konunun uzmanlarına göre konut, AVM, ofis ve otel yatırımları kapsamında İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve çevresi, hızla gelişen üç ilçeye sınırı olmanın yanı sıra (Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler) E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks.


Basın Ekspres Yolu’nun E-5 yönünün aynı zamanda Atatürk Havalimanına bağlandığı ve bu nedenle havaalanında çalışanların da önemli bir ölçüde bölgede ikamet etmeyi terci ettikleri belirtiliyor. Ayrıca özellikle konumu dolayısıyla bölge etrafında ofis, AVM ve otel yatırımları büyük bir hız kazanarak devam ediyor.


Bölgenin merkezi iş alanı olması ve değerinin artmaya devam edebilmesi adına nüfus artışı ile konut projelerinin artması için toplu ulaşımlar açısından bu aksın daha erişilebilir hale getirilmesi yolunda büyük ulaşım projeleri geliştirilmektedir. Örneğin  Ayamama Deresi projesi bunlardan biri, kanallardan tekneler ile denize ulaşım projesi.


Ant Yapı’nın bu bölgede geliştirdiği son proje ise Basın Ekspres yolunun hemen üzerindeki Courtyard Marriott Istanbul Airport Otel’e komşu arsa üzerinde yer alıyor. Bu proje de Anthill Residence tarzı modüler birimlerden oluşuyor ve 1+1’den 4+1’e kadar değişik konut ve ofis alternatifleri bulunuyor. Proje genel anlamda konutlar, ofisler ve home ofislerden oluşacak birçok kullanıma uygun fonksiyonlarla tasarlanıyor.


Projenin hem inşasına hem de satışına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Teslimlerin ise 24 ay süre sonunda yapılması hedefleniyor. Gelişmiş residence ve ofis özellikleri bulunan bu projeyle ilgilenen Ant Yapı Dostlarının öncelikli haberdar edilip davet edilmek üzere merkez satış ofisi ile irtibata geçerek form açtırmalarını öneririz.


Satış ofisi tel: 0216 630 68 68.






Geri Dön