28 / 04 / 2024

Başiskele, 2013'ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!

Başiskele, 2013'ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Başiskele

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat, Kocaeli’de dev bir konut projesine başlıyor. 2013 yılının ilk çeyreğinde lansmanı yapılacak 936 konutluk proje aynı zamanda kentin en büyük markalı konut projesi olacak



Pekdemir’in yüksek kalite standartlarında yapımı gerçekleştirilecek proje, son derece ekonomik fiyatlarla satışa sunulacak.


69 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan, Kocaeli merkezli Pekdemir İnşaat, iş dünyasındaki başarısını 70. yaşında teslim edeceği dev bir konut projesi ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Şirketin kentin yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Başiskele’deki toplam 936 konutluk yeni projesi, konut alıcılarına olduğu kadar kente de yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.



Başiskele, 2013 ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!



Pekdemir’in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projede konut fiyatları son derece ekonomik olacak. Pekdemir’in 70. Yıl prestij projesi olarak tanımladığı projede böylece, yüksek kaliteyi ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı doğacak.


Lansman 2013’ün İlk Çeyreğinde

Üç etap halinde satışa sunulması planlanan  Başiskele  projesinin lansmanı 2013 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Lansmanda çok özel fiyatlarla, sadece oturmak amaçlı değil yatırım amaçlı satın almak isteyenlere de önemli fırsat yaratılırken, dört kattan oluşan estetik mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları, aidatı yükseltmeyen ama yaşam kalitesini artıran yönetim anlayışı ile de proje, yaşayanlara güvenli, kaliteli, ekonomik bir yaşam alanı oluşturacak. 




Başiskele, 2013 ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!



Mutlu Bir Yaşam İçin Her Şey Düşünüldü

Başiskele projesi, halkın ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak tasarlanmış bir proje. Proje tasarlanmadan önce yapılan anket çalışmalarıyla bölge halkının nasıl bir konutta oturmak istedikleri, oturacakları konutun kaç katlı olmasını istedikleri, lokasyon tercihleri, konut büyüklüğü ve oda sayısı tercihleri, sosyal donatı beklentileri, aidat tutarının ne kadar olmasını istedikleri, site yönetimi konusundaki yaklaşımları vb. tek tek belirlendi. 


Dolayısıyla Başiskele projesi, halka sormadan masa başında üretilen bir proje değil, bilimsel çalışmalarla halkın nabzını tutan ve halkın beklentilerine en uygun proje olarak şekillendi. Projenin tüm alt unsurları da bu beklentiler dikkate alınarak hazırlandı.



Başiskele, 2013 ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!



“Pekdemir Kalite Güvencesi” her zaman müşterinin yanında

Pekdemir İnşaat güvencesiyle inşa edilen konutlarda satış sonrası hizmetler de dahil olmak üzere her ev sahibi Pekdemir Kalite ve Hizmet Standartlarının güvencesi altına giriyor.

“Tapu ve iskan işlemlerinde tam hizmet, gerçek anahtar teslimi, yüksek deprem güvenliği, site yönetim ve işletim sistemi, teslim sonrası sitedeki tüm sistemlerin ve altyapının devreye alınması”, Pekdemir Hizmet Standartlarıyla sunuluyor ve güvence altına alınıyor.


Pekdemir Güvence Sistemi adı verilen internet tabanlı Müşteri İstek ve Şikayet Takip Sistemi de kendi alanında Türkiye’de bir ilki ifade ediyor. Satış sonrasında her türlü istek ve şikayetin elektronik ortamda iletilip takibinin yapılabileceği, müşteri talebine geri dönüşün belirli zaman süreleriyle standarda bağlandığı ve Türkiye’de ilk kez Pekdemir tarafından hayata geçirilen sistem, Başiskele projesinden konut satın alacaklar için önemli bir hizmet güvencesi olacak. 


Başiskele, 2013 ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!


Kentin En Özel Projelerinde Pekdemir İmzası

Uzun yıllar çok farklı projelere imza atan şirket, son yıllarda özellikle konut projeleriyle ilgi ve dikkat çekiyor. Şirketin tamamladığı projelerin yanı sıra halen devam etmekte olan projeleri de Kocaeli’nin en dikkat çeken, seçkin projeleri arasında gösteriliyor.


Şirketin Kartepe’de 3 etaptan oluşan 400 konutluk Villam projesi, kentin en özel, standartları yükselten projelerinden birisi durumunda. Pekdemir, Bahçecik Beldesi'nde de üst gelir grubuna yönelik bir villa projesi gerçekleştirdi. 


Özel bir yaşam alanı yaratan 46 villalık Bahçeada projesi, 4+1 ve 5+1 dubleks villaları ile kentin en özel projesi haline geldi. Herkesin kendisine ait 300 metrekare net bahçeye kavuştuğu özel projede metrekare fiyatları 2 bin lira seviyesinde bulunuyor. Örnek villanın hazırlandığı proje Eylül 2013 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. Konutların fiyatları 445 bin lira ile 670 bin lira arasında değişiyor.


Başiskele, 2013 ün ilk çeyreğinde satışa çıkıyor! İlk görseller!



Bahçecik'te 31 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Bahçeada projesinde B tipi villalar 187 metrekare 4+1 ve A tipi villalar 255 metrekare 5+1 seçeneklerine sahip. Projenin olanakları arasında 1.000 metrekare büyüklüğünde meşe koruluğu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, her villa için iki araçlık otopark alanı, 7 gün 24 saat kameralı güvenlik yer alıyor. Projede konutlar, buzdolabı ve mikrodalga fırın dahil geniş bir ürün yelpazesi ile teslim edilecek.


0262 332 18 82

http://www.pekdemirinsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön