05 / 05 / 2024

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor




MEVCUT yolların düzenlenerek iyileştirildiği ve yeni yol açımlarının gerçekleştiği Başiskele'de hizmetler sürüyor. Kış aylarında da sürdürülen yeni yol açımları, havaların daha iyi olmasıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Başiskele Belediyesi vatandaşların istekleri doğrultusunda Başiskele'de cadde, sokak, meydan, üst yapı ile ham yolların açılması, kentin imar planına uygun hale getirilmesi, konularında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş odaklı yapılan çalışmalar kapsamında yol genişletme ve açma çalışmaları vatandaşların rızası alınarak yapılıyor. Her gün yaklaşık 300 metre ham yol açımının gerçekleştiği Başiskele'de son olarak Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan Caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açımı gerçekleşiyor. 


SICAK ASFALT YAMA 

Bununla birlikte birçok yerleşim alanının hızla arttığı Başiskele'de bu artışa orantılı açılan yeni yollar tamamlanarak hizmete sunuluyor. Bu gelişme ve büyümeyi dikkate alan Başiskele Belediyesi altyapı hizmetlerine öncelik veriyor. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve bunlara anında çözüm götüren belediyecilik anlayışı gereği Başiskele çalışmalarını hemen gerçekleştiriyor. Yol bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başiskele'de birçok noktada sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar kaldırım taşları, beton ve sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi'nde sıcak asfalt yama çalışması yapılıyor.


Demokrat Kocaeli


Geri Dön