02 / 05 / 2024

Başiskele Spor Salonu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Başiskele Spor Salonu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yeni bir spor salonu yapıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen spor salonu salon müsabakalarına imkan verecek. Salonda basketbol, voleybol ve hentbol maçları oynanabilecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yeni bir spor salonu yapıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen spor salonu salon müsabakalarına imkan verecek. Salonda basketbol, voleybol ve hentbol maçları oynanabilecek. Bin kişi seyirci kapasiteli spor salonu, yanında inşa edilen okul tarafından da kullanılacak. Çalışmaları hızla devam eden spor salonunun betonarme kısmı tamamlanmak üzere. Yapının idari ve saha kısımlarında çalışmalar sürüyor.


YAPININ ŞEKLİ


Yapının birinci katında büro, kantin, reji odası ve antrenör odası bulunacak. Yapı içerisinde zemin kaplamaları mermer, seramik, PVC kaplama ve ahşap zemin kaplamaları kullanılacak. Salonun çatısı kenet çatı sistemi şeklinde uygulanacak. Salonun dışında kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve 3 adet giriş noktası bulunacak.


VATANDAŞALARA AÇIK 4 ANTRENMAN SALONU


4 bin 870 metrekare alan üzerine kurulan spor salonu, 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 2 katlı salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası yer alacak. Salonda halkın kullanabileceği 4 tane de antrenman salonu yer alacak



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön