İmar

Başkan Alaattin Köseler'den Beykoz’a imar planı müjdesi!

Gerçekleştirdiği Mahalle Buluşmaları”nda Beykoz Cumhuriyetköy’ün yıllardır kanayan imar sorununa değinen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler,  Beykoz’un imar planlarını revize edeceklerini dile getirdi..

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, yerinde hizmet ve çözüm sözüyle başlatmış olduğu “Mahalle Buluşmaları”nda Cumhuriyetköy’ün senelerdir kanayan imar sorununa değindi.

Başkan Alaattin Köseler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Mega kent İstanbul genelinde 1/25 binlik imar planı çalışmalarına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ilçenin plan gereksinimlerini ilettik. Bu dönem bu planları inşallah gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Beykoz’da şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla toplamda 45 mahalleye yönelik olarak gerçekleştirilen mahalle buluşmalarının 12. toplantısı Cumhuriyetköy’de gerçekleştirildi. Dost Beykoz'da yer alan habere göre Köy Meydanı’nda sakinleri dinleyen Başkan Köseler, ilçede yaşamı kolaylaştıran hizmet ve kararlara birlikte imza atacaklarını dile getirdi.

Merakla beklenen söz konusu buluşmaya; Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Aksu, Müfit Yetkin,  Turgay Sucuoğlu, Bilgehan Murat Miniç, Fidan Gül, belediye meclis üyeleri, Muhtar Murat Çoker ve birim müdürleri katılım sağlayarak, yurttaşların taleplerini yanıtladı.


BEYKOZ HALKI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM

Yaptığı açıklamada bir Beykozlu olarak ilçenin imar planı noktasındaki ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini dile getiren Başkan Alaattin Köseler, “Beykoz’da plan yapan grupları belediyemize davet ettik. Söz konusu planlara itirazları sonuçlandırmak için bir çalışma yürütecekler. Ayrıca hepsiyle ayrı ayrı günlerde müdürlük bazında toplantılar da yapacağız. Ben bu toplantılara bizzat katılacağım ve Beykoz halkının lehine ne varsa hayata geçirmek için mücadele edeceğim. Bunun sözünü size veriyorum.” ifadelerini kullandı.


PLANLARDA BACASIZ SANAYİ YER ALACAK

Açıklamasında çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şehre yönelik başlatmış olduğu 1/25 binlik planlarda ilçeyi rahatlatacak adımların atılacağını kaydeden Başkan Alaattin Köseler; “Beykoz ilçesinin geri görünümünde cam ve saya atölyeleri ve otomobil ile teknolojiyle ilgili bacasız sanayi ve ticaret alanlarına yer ayrılması için görüşmeler yaptık, inşallah bu dönem bu planları gerçekleştireceğiz.” dedi.

Başkan Köseler açıklamasında, buluşmada iletilen problemlerin aciliyet sırasıyla çözüme kavuşacağını kaydetti.

 

Deprem uzmanından Marmara açıklaması: Eninde sonunda 7.1-7.6 arasında bir deprem olacak! 

Deprem konutu çıkanlar aman dikkat! Tarih resmen açıklandı!

İki şehirde yüzde 20 indirimle 18 arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak satılık gayrimenkuller!