İmar

'Beykoz’da yıllardır göç ettirme planı uygulanıyor' diyen Alaattin Köseler'den imar planı çağrısı!

Yaptığı açıklamada Beykozluların ilçede kalması için imar planlarının revize edilmesi gerektiğini dile getiren Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz’da senelerdir göç ettirme planı uygulandığını söyledi. İşte Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in o açıklamaları...

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 'Mahalle Buluşmaları'nda Beykoz Tokatköy’de yurttaşların imar, mülkiyet ve kentsel dönüşüm ile ilgili sorunlarını dinledi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Alaattin Köseler yaptığı açıklamada “Beykoz’da senelerdir göç ettirme planı uygulanıyor. Bu işin anahtarı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda. Talepleriniz için gerekli görüşmeleri yapacağız” ifadelerini kullandı. İşte Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Gazete Duvar'dan Burak Karaman imzalı habere göre Beykozlu vatandaşların  sorunlarına yerinde ve kalıcı çözüm getirmek amacıyla başlatılan “Mahalle Buluşmaları”nın 10. toplantısı Tokatköy’de gerçekleştirildi. Beykoz Tokatköy Ortaokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya, uzun seneer tapu ve imar sorunlarının çözülmesini bekleyen mahalle halkı yoğun katılım sağladı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler,  söz konusu toplantıda yaptığı konuşmada, Beykozluların ilçede kalması için imar planlarının revize edilmesi gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Bu kardeşiniz 1999'da söz verdi, Tokatköy’de tapularınızı dağıttı. Burada 20-25 yıldır göç ettirme planı uygulanıyor. O nedenle bu planları revize etmemiz gerekli. Bu işin anahtarı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda talepleriniz için gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Beykozlu gençler iş bulmak amacıyla ilçe dışına çıkmak zorunda kalıyor. Bunu önlemek için de gençlerin çalışacağı alanları planlarda göstermek gerekiyor. Beykoz, işçi ve emekçi kentiydi. Fabrikalar, camcılık atölyeleri, dericilik, sayacılık  vardı. Bacasız sanayi sitelerini mutlaka lejanta koydurmamız gerekli ki bu insanlar işsizliğini burada çözelim.”

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler konu ile ilgili olarak yaptığ açıklamasında ulaşım soruları üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üç modern deniz dolmuşunu Beykoz’un kullanımına verdiğini, İETT’nin Beykoz'da yüzde 12 oranında sefer artırımına gittiğini ve yapılan iyileştirmelerin günlük hayatta hissedilmeye başlandığını söyledi.

Mevduat faizleri şaşırttı! En yüksek oranı işte bu banka veriyor! 

Uzmanından arazi yatırımcılarına çok önemli tavsiye: Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat!

A101'in 13-19 Temmuz yepyeni Aldın Aldın kataloğu yayımlandı! 8 kg toz deterjan, çay, ayçiçek yağı indirimde!