04 / 05 / 2024

Başkan Sevimçok'tan Şarampol Caddesi'ndeki projelere destek!

Başkan Sevimçok'tan Şarampol Caddesi'ndeki projelere destek!

AESOB Başkanı Sevimçok, Şarampol Caddesi'nin canlanması için yapılan her projeye destek olacaklarını söyledi. Antalya Şarampol Caddesi projeleri için cadde esnafının fikirleri alınacak.



Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, bugünlerde hali içler acısı olan Şarampol Caddesi'nin Antalya'nın en önemli caddelerinden birisi olduğunu belirterek bu önemli caddeyi yeniden canlandıracak olan her türlü projeye cadde esnafının da fikrinin alınması koşuluyla sıcak bakacaklarını ifade etti. 


CADDE YENİDEN CANLANMALI 

Cadde üzerinde yapılacak olan olumlu çalışmaların oradaki ticareti canlandırarak caddeyi yeniden eski günlerine döndürebileceğini belirten Sevimçok, proje kapsamında Şarampol Caddesi'nin bir uçtan diğer uca şehir mobilyalarıyla donatılması ve cadde üzerinde bulunarak görüntü kirliliğine yol açan tüm binaların da dış cephelerinin değiştirilmesi fikrinin ise çok güzel bir düşünce olduğunu söyledi. 


BAŞKAN TÜREL'E GÜVENİYORUZ 

Projenin hayata geçirilmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine güvendiklerinin de altını çizen Başkan Sevimçok, ön çalışmaları tamamlanan proje ile ilgili olarak cadde esnafı ve sivil toplum kuruluşları ile de iş birliği yapılarak görüş alınmasının ise tüm belediyeler adına bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda örnek olarak alınması gerektiğini de önemle vurguladı.

 

Sabah Ankara


Geri Dön